ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Ο καταναλωτής διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει σύνολο ή μέρος των προϊόντων. Υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής με άλλο προϊόν και η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων.

Προϊόντα τα οποία δεν βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, δεν είναι δυνατό να επιστραφούν.

Σε περίπτωση που θέλετε να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε αλλαγή ή επιστροφή, η διεύθυνση αποστολής είναι:

Etoile
Αγίας Φανερωμένης 78

Τηλ: 26810 24821

ΑΛΛΑΓΗ

Έχετε την δυνατότητα αλλαγής ενός προϊόντος εντός 20 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του.

Τα βήματα για να κάνετε την αλλαγή σας είναι τα παρακάτω:

– Δημιουργείτε μια νέα παραγγελία μέσω του e shop μας και αναφέρετε στα σχόλια της παραγγελίας πως πρόκειται για αλλαγή.

-Ετοιμάζετε το δέμα, τοποθετώντας τα προϊόντα.

-Επιστρέφετε τα προϊόντα σας με την ACS, αναφέροντας πως η χρέωση είναι του παραλήπτη.

-Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σας, θα ολοκληρώσουμε την αλλαγή, συμψηφίζοντας στο ποσό των προϊόντων τα μεταφορικά επιστροφής (3€) και νέας αποστολής (3€).

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Έχετε την δυνατότητα επιστροφής ενός προϊόντος εντός 20 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του.

Τα βήματα για να κάνετε την επιστροφή σας είναι τα παρακάτω:

Επιστρέφετε το δέμα σας τοποθετώντας :

  • τα προϊόντα επιστροφής,
  • την απόδειξη αγοράς

Επιστρέφετε τα προϊόντα σας με την ACS αναφέροντας πως η χρέωση είναι του παραλήπτη. Δεν θα πληρώσετε κάποιο ποσό εκείνη την στιγμή αλλά θα αφαιρέσουμε το ποσό χρέωσης των μεταφορικών από το καθαρό ποσό του συνόλου των προϊόντων που θα σας επιστρέψουμε.

Αφού παραλάβουμε την επιστροφή σας η κατάθεση των χρημάτων θα πραγματοποιηθεί σε λογαριασμό της τράπεζας που επιθυμείτε εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που παραλάβαμε τα προϊόντα σας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΥΠΡΟΣ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε το εκάστοτε προϊόν με άλλο, τα έξοδα επιστροφής καθώς και τα έξοδα της νέας αποστολής επιβαρύνουν εσάς και η επιστροφή του δέματος πραγματοποιείται με οποιαδήποτε μεταφορική της επιλογής σας και χρέωση αποστολέα.

Αν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων για μέρος ή το σύνολο της παραγγελίας, τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν εσάς και το ποσό της επιστροφής θα κατατεθεί στο λογαριασμό σας εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής του δέματος από εμάς.

  • Σε περίπτωση σφάλματος της εταιρείας στην αποστολή του προϊόντος ή αποστολής ελαττωματικού προϊόντος τα έξοδα αποστολής και επιστροφής επιβαρύνουν την εταιρεία. Εάν παραλάβετε κάποιο ελαττωματικό προϊόν, παρακαλείσθε να ενημερώσετε άμεσα την εταιρεία.
  • Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών με δική σας ευθύνη και χρέωση.
  • Το κόστος των μεταφορικών δεν επιστρέφεται.
  • Τα προιόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία και στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, δηλαδή να μην έχουν υποστεί φθορά ή ζημία. Η αποδοχή ή μη της επιστροφής, θα γίνει αφού πρώτα προηγηθεί ποιοτικός έλεγχος από την εταιρεία μας και εκτιμηθεί η κατάσταση των επιστρεφόμενων προϊόντων.
  • Σε περίπτωση που επιστραφεί κάποιο προϊόν και μετά από δικό μας ποιοτικό έλεγχο διαπιστωθεί ελάττωμα, θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας για την επίλυση του ζητήματος.
  • ΠΡΟΣΟΧΗ:Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, συνεπώς είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχούσα ζημιά ή απώλεια.