Το Κάθε Κόσμημα Λέει Την Δική Του Ιστορία.

 Αυτή είναι η δική μας

Τρεις γυναικείες παρουσίες, μητέρα με τις δύο κόρες της, σε πείσμα των δύσκολων καιρών και κόντρα στους σκληρούς κανόνες της ελεύθερης αγοράς και της ανταγωνιστικότητας, συνεχίζουν να κρατούν με δυναμισμό, ποιότητα και δημιουργική διάθεση μια οικογενειακή επιχείρηση στο κόσμο του κοσμήματος που δραστηριοποιείται εδώ και πενήντα χρόνια.

Τα τελευταία δέκα χρόνια διαχειρίζονται πλέον μόνες τους την επιχείρησή τους.

Παρακολουθώντας πάντα τις τελευταίες τάσεις του σύγχρονου κοσμήματος σε συνδυασμό με την παράδοση και την ποιότητα προσφέρουν εξαιρετικές δημιουργίες με τόλμη και φαντασία, προσπαθώντας να καλύψουν όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες. Και πως να μην είναι άλλωστε μέσα στα πράγματα καθότι οι δύο κόρες, η Χαρά και η Βάλια, τα τελευταία χρόνια εξειδικεύονται σε καινοτόμες ιδέες και πρακτικές. Η Χαρά παρακολουθεί σεμινάρια επαγγελματικής φωτογραφίας και διαχείρισης e shop και η Βάλια συμμετέχει διαρκώς σε σεμινάρια κατασκευής κοσμημάτων, καθότι η ίδια κατασκευάζει κοσμήματα. Οι τρείς αυτές γυναίκες μέσα από το etoile, σας προσκαλούν να απολαύσετε τα κοσμήματά τους.

Το σύμβολο απεικονίζει σχηματικά έναν θρόνο. Η έμπνευση προέρχεται από τον μύθο της Κασσιόπης και του αστερισμού της όπου οι αρχαίοι Έλληνες για χιλιάδες χρόνια αναπαριστούσαν με μια γυναίκα καθισμένη σε έναν θρόνο.
Η έννοια αυτή ταιριάζει και με τον σκοπό του brand μας, μιας και η etoile με τα κοσμήματά της μπορεί να κάνει κάθε γυναίκα να νιώσει βασίλισσα.

Σοφία
Χαρά
Βάλια