ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

(Ισχύει μόνο για Ελλάδα)

Η δυνατότητα της αντικαταβολής ισχύει μόνο για τις αποστολές εντός Ελλάδας και το επιπλέον κόστος ανέρχεται στα 1,90€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%). Η πληρωμή γίνεται με την παραλαβή του δέματός σας από την ACS.

Παρακαλούμε εάν υπάρχει αδυναμία παραλαβής, να έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας έτσι ώστε να βοηθήσουμε στην καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Ενημερώνουμε τους πελάτες μας πως σε περίπτωση που δεν παραληφθεί κάποια παραγγελία, οι επόμενες θα πρέπει να γίνουν αποκλειστικά με τη χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας ή PAYPAL. Εάν κάποια από τις επόμενες παραγγελίες έχει ως μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή, θα ακυρώνεται άμεσα χωρίς ειδοποίηση.

PAYPAL

Επιλέγοντας πληρωμή μέσω Paypal θα μεταφερθείτε στην παγκοσμίως γνωστή ιστοσελίδα για την ασφάλεια των συναλλαγών της, όπου μπορείτε να πληρώσετε είτε χωρίς λογαριασμό χρησιμοποιώντας την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα είτε μέσω του Paypal λογαριασμού σας. Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και κατά τη διάρκεια αυτής, καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανόμενων των στοιχείων της κάρτας σας) δεν αποθηκεύεται στο etoile.gr.

Χρησιμοποιώντας αυτό το τρόπο πληρωμής έχεις 5% έκπτωση, ακόμη και στα ήδη εκπτωτικά.

ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ/ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Επιλέγοντας πληρωμή με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα θα μεταφερθείτε στην υπηρεσία της Εθνικής τράπεζας  η οποία σας προσφέρει τον πλέον ασφαλή τρόπο πληρωμών μέσω της κάρτας σας. Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και κατά τη διάρκεια αυτής, καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανόμενων των στοιχείων της κάρτας σας) δεν αποθηκεύεται στο etoile.gr. Προκειμένου να ολοκληρωθεί επιτυχώς η συναλλαγή, θα χρειαστεί να αναμένετε την “επιστροφή” σας από το περιβάλλον της τράπεζας στην ιστοσελίδα μας.

Χρησιμοποιώντας αυτό το τρόπο πληρωμής έχεις 5% έκπτωση, ακόμη και στα ήδη εκπτωτικά.

ΑΜΕΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ/ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας μέσα σε 1 εργάσιμη ημέρα (αλλιώς η παραγγελία ακυρώνεται).

Κατά τη κατάθεση, όποιες τραπεζικές χρεώσεις επιβαρύνουν το πελάτη. Στις παρατηρήσεις της κατάθεσης να διευκρινίσετε το ονοματεπώνυμό σας ή τον αριθμό της παραγγελίας.

Χρησιμοποιώντας αυτό το τρόπο πληρωμής έχεις 5% έκπτωση, ακόμη και στα ήδη εκπτωτικά.

  • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Σαλαμούρα Σοφία

GR0401103160000031600486315