ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Μπορείτε να αλλάξετε είτε να επιστρέψετε το προιόν μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα παραλαβής του δέματος.

Σε αυτή τη περίπτωση, παρακαλούμε πολύ, βεβαιωθείτε ότι το προιόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και αφού τοποθετήσετε το προιόν μέσα στη συσκευασία που ήταν εξ αρχής με το αποδεικτικό αγοράς να το συνοδεύει, επικοινωνήστε μαζί μας.

Α. Πριν τη παραλαβή : η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο 26810-79334 .

Β. Μετά την παραλαβή: η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο 26810-79334 ή στην περίπτωση που παρέλθουν οι ημέρες που αναγράφονται στο sms που θα λάβετε από την μεταφορική εταιρεία,το δέμα θα επιστρέψει αυτόματα σε εμάς.

Γ. Με την ακύρωση στις άνω περιπτώσεις, θα σας επιστρέψουμε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία ακύρωσης, άτοκα το ποσό που τυχόν έχετε καταβάλει.

Τα έξοδα αντικαταβολής δεν επιστρέφονται.

Δ. Για οποιαδήποτε επιστροφή ή αλλαγή προιόντος θα υπάρχει χρέωση εξόδων αποστολής (4.50).

Η επιβάρυνση των μεταφορικών θα είναι δική μας μόνο στη περίπτωση λάθος προιόντος, δηλαδή να είναι διαφορετικό από αυτό που αναγράφεται στην ηλεκτρονική παραγγελία που έχετε κάνει